theatro h

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ - Δεύτερη έκδοση

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμη η δεύτερη έκδοση του μυθιστορήματος "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ" απο τις εκδόσεις ΚΥΜΑ (Φειδίου 14-16 Αθήνα).

Το μυθιστόρημα διαπραγματεύεται το θέμα της Ευτυχίας. Ο ήρωας, που πρόσφατα έχει χωρίσει έπειτα από μια μακροχρόνια σχέση, γνωρίζει σ' ένα καφέ έναν παράξενο και σαγηνευτικό τύπο, που όλοι τον ξέρουν με το όνομα Αυτός.

Ο Αυτός τον παρασύρει σιγά- σιγά σ' έναν περίεργο κόσμο (που τον ονομάζει κόσμο των πραγματικοτήτων), και βιώνει καταστάσεις που υπερβαίνουν την κοινή λογική.

 

Το "μετα-πραγματικό" στοιχείο εισβάλει ξαφνικά στη ζωή του, γνωρίζοντας έτσι ένα παράλληλο σύμπαν από παράξενα πλάσματα και οντότητες που του δίνουν απαντήσεις πάνω στα ερωτήματα των σχέσεων, του έρωτα, του νοήματος της ζωής. Περίεργα συμβάντα και χιουμοριστικές ανατροπές έχουν σαν αποτέλεσμα να του αλλάξουν όλη την αντίληψη για τον εαυτό του και τον κόσμο.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο online στα βιβλιοπωλεία ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΙΑΝΟΣ και στο βιβλιοπωλείο Τσερπέ Μάρθα στην Καλαμάτα.

theatro

 

3

Η εξέλιξη της τέχνης

Η συγγραφή, η υποκριτική και η σκηνοθεσία κάτω από το πρίσμα της βιωματικής εμπειρίας, συντελούν σε αυτό το σκοπό.

1

Η μεταφυσική του θεάτρου

Το μυστήριο του θανάτου και της ζωής. Αυτό το μυστήριο γινόταν ως ένα βαθμό φανερό μέσα από ιεροτελεστικά δρώμενα, όπου ήταν και οι πρώτοι στενοί συγγενείς του θεάτρου.
2

Εμψύχωση βιωματικών ομάδων

Εμψυχωτής είναι κάποιος που εμψυχώνει οποιονδήποτε άνθρωπο ή ομάδα για να δράσει με περισσότερη επιτυχία σε κάτι, που δίνει θάρρος, ελπίδα και συμπόνια που παρακινεί και κατανοεί.
4

Άρθρα που έχουν δημοσιευθεί

Ετυμολογικά η λέξη ποίηση (όπως γνωρίζεται) προέρχεται από το ρήμα «ποιέω-ποιώ». Το «ποιώ» είναι η διπλή αδελφή όψη του ρήματος «πρήσσω- πράσσω- πράττω»..

6945768633
vasflo100@yahoo.gr

Επικοινωνία